Home / Artikel Menarik / PLANTRONICS Sasar Pengguna Aktif

PLANTRONICS Sasar Pengguna Aktif

Plantronics melancarkan produk pengguna yang paling luas dengan lima produk dalam barisan kategori BackBeat FIT dan BackBeat GO. Produk ini memberi pengguna pengalaman audio baru yang mendalam, sehingga mereka dapat mendengar dan menikmati apa yang paling penting – dari muzik kepanggilan telefon kepada hiburan.

BackBeatFIT 3100

Pelari, peminat kecergasan dan pengamal hidup aktif semua jalur perlu meletakkan BackBeat FIT 3100 dalam senarai harus beli mereka. Headset ini memberikan kualiti audio Plantronics yang legenda dan secara unik menawarkan ciri Always Aware ™ yang membolehkan peminat aktiviti luar untuk “mendengar apa yang benar-benar penting” – seperti hon teksi, anjing menyalak atau bunyi tayar brek – semasa menjalankan latihan mereka.

Alat dengar wayarles ini mempunyai fon telinga lembut dan fleksibel yang sebenarnya sesuai dan selesa tidak kira aktiviti, jadi ia lebih tahan lama, selamat dan bergaya. BackBeat FIT 3100 adalah alat dengar tanpa wayar yang benar untuk peminat kecergasan.
BackBeat FIT 3100
Hitam dan Kelabu
RM799
Sekarang

BackBeatFIT 2100

BackBeat FIT 2100 adalah versi terbaru dari FIT BackBeat kegemaran pengguna. Pelari dan
orang aktif di seluruh dunia tahu dan mempercayai kualiti dan ketahanan alat dengar wayarles ini.
2100 baru meningkatkan pengalaman seseorang dengan reka bentuk Always Aware™.
BackBeat FIT 2100
Hitam, Kelabu, Biru dan Lava Hitam
RM499
Nov-Dis 2018

BackBeat FIT 350

BackBeat FIT 350 menyampaikan pilihan gaya memakai tanpa wayar untuk peminat gim dengan kestabilan dan sehingga enam jam masa mendengar, dioptimumkan untuk situasi di mana anda mahu mendengar muzik anda – bukannya bunyi bising powerlifter yang berdekatan.
BackBeat FIT 350
Hitam / Kelabu, Kelabu / Tulang dan Kelabu / Biru
RM399
Sekarang

BackBeat GO 410

Bagi pelancong yang berurusan dengan bunyi bising, seperti lapangan terbang atau pengangkutan awam, Plantronics melancarkan BackBeat GO 410 earbuds. Perjalanan boleh meletihkan, penuh stress dan banyak gangguan, tetapi boleh bertukar selesa dan tenang. Fon kepala Active Noise Cancelling (ANC) telah dijual jauh daripada jangkauan harga terlalu mahal.

BackBeat GO 410
Graphite dan Bone
RM649
Nov-Dis 2018

BackBeatGO 800 Black Hero

BackBeat GO 810 adalah fon kepala tanpa wayar, yang membekalkan sehingga 28 jam masa mendengar untuk penumpang supaya mereka boleh memberi tumpuan kepada apa yang berlaku di tengah-tengah kesibukan lapangan terbang, bas awam atau LRT.
BackBeat GO 810
Grafit Hitam, Biru Tentera Laut dan Tulang Putih
RM799
Sekarang

BackBeat FIT 3100 baru, BackBeat FIT 350, BackBeat GO 810 kini boleh didapati di peruncit utama seperti sebagai Gadget Zone SDN BHD, Charlie Cellular Sdn Bhd, i-study Pulau Pinang.

BackBeat FIT 2100 dan BackBeat GO 410 akan diberada dipasaran pada November 2018, tepat pada masanya untuk musim Krismas.

Check Also

Uji Kekuatan Diri Anda di REDLINE FITNESS GAMES

Share this on WhatsApp Sahutlah cabaran REDLINE Fitness Games Powered by NISSAN, acara yang pertama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!