Home / Artikel Menarik / Muzik Tiada Batasan dengan SONY NW-WS623 Walkman®

Muzik Tiada Batasan dengan SONY NW-WS623 Walkman®

WALKMAN-NW-WS623-von-Sony_Lifestyle_blaugruen_07

Nikmatilah irama muzik di mana sahaja, di darat ataupun di dalam air dengan SONY WS623 Walkman®, diperbaharui dengan teknology Bluetooth® Wireless. Dicipta untuk kegunaan keadaan luar rumah yang lasak, Walkman® ini adalah teman sukan sejati yang membawakan muzik ke mana jua tanpa batasan.

beach_running1-large-5900f37997b81

WS623 Walkman® menampilkan rekaan ergonomik, nipis dan ringan yang kekal pada kedudukannya walaupun dalam pergerakan ketika berlari, menari, bersenam, berenang dan sebagainya. Dilengkapi teknologi Bluetooth® Wireless pengguna mempunyai pilihan sama ada mendengar muzik yang distrimkan melalui telefon bimbit atau dari storan audio dalaman 16GB.

Gym3-Large

Dengan mode “Ambient Sound” anda boleh mendengar bunyi atau suara di sekeliling anda. Mikrofon dalaman yang canggih ini membolehkan anda berkomunikasi dengan teman workout anda tanpa menjejaskan muzik anda. Ia juga menampilkan ciri pengecasan pantas yang memberikan mainbailk 60 minit dengan pengecasan 3 minit. Pengecasan penuh akan memberikan mainbalik 12 jam.

WALKMAN-NW-WS623-von-Sony_Lifestyle_blaugruen_10

The WS623 Walkman® adalah kalis air bergaram. Ia membolehkan si pemakai berenang sedalam 2 meter sehingga 30 minit ke dalam laut. Dengan ciri kalis debu, ia amat sesuai dibawa untuk aktiviti riadah di pantai yang berpasir.

Bud telinga yang direka khas adalah kalis air dan dilindungi oleh lapisan nipis yang menghalang kemasukan air dan mengoptimakan tahap bunyi untuk kegunaan bawah air. Walkman® ini mampu bertahan dalam keadaan suhu yang melampau dari -5°C sehingga 45°C, sesuai dipakai untuk aktiviti hiking/ mendaki.

WALKMAN-NW-WS623-von-Sony_Lifestyle_schwarz_01

WS623 Walkman® boleh didapati di semua kedai Sony seluruh negara dengan harga RM599.00.

ws620_side_grayish_white-large-5900f36a6459d

sw410_gp.4-56976e94e60a7

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.sony.com.my/

[Sony Press Release] WS623 Walkman®-page-004 (1)

Check Also

Uji Kekuatan Diri Anda di REDLINE FITNESS GAMES

Share this on WhatsApp Sahutlah cabaran REDLINE Fitness Games Powered by NISSAN, acara yang pertama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!