Home / Artikel Menarik / ASICS GEL-KENUN – Seolah Berlari Di Atas Awan

ASICS GEL-KENUN – Seolah Berlari Di Atas Awan

Asics_Gel_Kenun_009

ASICS – jenama kasut, pakaian dan aksesori sukan terkemuka, baru-baru ini melancarkan kasut ASICS GEL-KENUN baru yang direka untuk membantu pelari meningkatkan prestasi dan mencapai matlamat atletik mereka.

Asics_Gel_Kenun_004

Diilhamkan oleh awan cirrus, dikenali sebagai ‘kenun’ dalam bahasa Jepun, GEL-KENUN direka khas untuk memastikan pemakainya mengalami pengalaman seolah-olah berlari di atas awan. Dengan mesh yang fleksibel di bahagian GEL kaki depan serta belakang, GEL-KENUN memperkasa setiap langkah sementara menampilkan gaya jalanan yang menarik kepada pemakai.

Asics_Gel_Kenun_002

“Koleksi AW17 menawarkan fesyen berprestasi tinggi buat para peminat sukan bagi memenuhi gaya hidup urban mereka yang pantas – sama ada semasa bersenam, bersiar-siar atau bersantai.” kata Amirul Syafiq Azidin, Pengurus Pemasaran Sukan Prestige Sports Sdn Bhd (pengedar eksklusif untuk ASICS di Malaysia), syarikat bersekutu Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd.

Asics_Gel_Kenun_007

Diinspirasikan pembuatan seni Jepun terkenal dan pendekatan ASICS untuk kemajuan berterusan, koleksi terbaharu ini meneruskan legasi teknologi ASICS yang menampilkan gaya jalanan sesuai untuk bersiar dengan rakan-rakan di gim atau taman.

Koleksi AW17 ASICS boleh didapati di kesemua kedai ASICS dan kedai barangan sukan yang terpilih dengan harga RM 499 sepasang.

Check Also

Uji Kekuatan Diri Anda di REDLINE FITNESS GAMES

Share this on WhatsApp Sahutlah cabaran REDLINE Fitness Games Powered by NISSAN, acara yang pertama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!