Home / Artikel Menarik / ASICS ROADHAWK FF Penuhi Keperluan Sukan dan Gaya Harian

ASICS ROADHAWK FF Penuhi Keperluan Sukan dan Gaya Harian

ASICS RoadHawk FF

Kebanyakan orang tidak akan memilih untuk memakai pakaian kegemaran mereka untuk berjoging. Sebagaimana mereka yang keluar malam bersama rakan-rakan tidak akan memakai kit larian mereka. Penggabungan sukan dan kehidupan seharian menjadi lebih mudah dan murah menerusi kasut, berbanding sebelum ini.

ASICS RoadHawk FF_Men 1

ASICS RoadHawk FF merupakan penambahan terbaharu kepada produk larian berprestasi jenama ini. Ianya menggabungkan manfaat teknikal larian yang terunggul dengan reka bentuk keremajaan, fungsinya sama seperti berjogging di taman atau berjalan kaki di sekeliling bandar. Dan kesemuanya pada titik harga yang sangat kompetitif.

Dari sudut teknikal, reka bentuk mesh Mono-Sock separuh yang halus memegang dan memberikan sokongan pada kaki dengan selesa sementara Ortholite sockliner menawarkan penyerapan unggul dan cepat kering. Ini memastikan pemakai sentiasa rasa disokong, kering dan selesa sepanjang larian mereka. Kasut ini juga menampilkan tapak tengah ASICS FlyteFoam yang penuh, kira-kira 55% lebih ringan daripada piawaian industri tapak tengah. Ini memberikan pelari penyerapan yang unggul, ketahanan bentuk yang tinggi dan rasa kelajuan yang tidak dapat ditandingi.

ASICS RoadHawk FF_Women 2

Kenji Oh, Pengarah Pemasaran Asia berkata: “Dengar sahaja ASICS dan ramai orang terus memikirkan kasut larian yang berkualiti tinggi. Walau bagaimanapun, kami juga memahami bahawa bukan semua yang memilih kasut untuk sukan. Oleh kerana itu, ASICS RoadHawk FF telah direka untuk pengalaman laju, responsif dan selesa untuk larian DAN cukup bergaya untuk dipakai dalam kehidupan seharian. Kami teruja untuk memperkenalkan kasut yang membuktikan kelajuan dan gaya boleh digabungkan.”

ASICS RoadHawk FF kini boleh didapati di butik ASICS dan butik khusus untuk larian. Ianya berharga RM 399 sepasang.

Di samping itu, pelari juga boleh memilih pelbagai pakaian lelaki dan wanita berprestasi daripada Koleksi Pakaian LITE-SHOW ASICS. Ini termasuklah pakaian larian yang bergaya, boleh bernafas serta sarung kaki yang selesa.

ASICS RoadHawk FF_Women 1 - Copy

Ikuti perbualan mengenai RoadHawk dengan menggunakan hashtag #RoadHawkFF dan #FeelFast.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.asics.com.sg

Ikuti ASICSMalaysia di Facebook untuk kandungan eksklusif dan berita semasa sekitar produk ASICS, acara, dan atlet elit.

Check Also

GARMIN RUN ASIA SERIES 2023 Kembali dengan Tema ‘ZERO to HERO’

Share this on WhatsApp Malaysia, 10 Mei 2023 — Garmin Malaysia hari ini mengumumkan acara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!